Skötsel2019-12-14T13:58:59+00:00

Låt oss ta hand om den löpande
skötseln av er utemiljö

Välskött utemiljö året om.

BEGÄR OFFERT

Vår passion är att få ta hand om er utemiljö, året runt!

Våra trädgårdsskötare och trädgårdsmästare arbetar med att ta hand om den löpande trädgårdsskötseln. Vi utför allt som ingår i den löpande skötseln som till exempel beskärningar av häckar och buskar, ogräsrensning, plantering av växter, gräsklippning och håller allmänt efter grönytor i trädgårdar och parker. Besöksintervallerna anpassas till kundens behov och budget. Behöver din utemiljö ett extra lyft så utför vi trädgårdsmakeover från start till slut. Du kanske ska sälja och vill att din tomt och trädgård ska ge ett lika fint intryck som ditt hus.

Besiktning av lekplatser

Vi kan erbjuda besiktning av lekplatser till bostadsrättsföreningar och därmed säkerställa att området kring lekplatserna uppfyller rådande krav.

Sedan 1 januari 1999 skall alla lekplatser säkerhetsbesiktigas varje år enligt den nya Europeiska standard som då trädde i kraft. Lekplatsbesiktningen görs av en person som har kunskap och utbildning inom området.

Givetvis hjälper vi även till med att åtgärda eventuella brister om sådana skulle hittas. Det kan vara allt ifrån grenar som måste reduceras från lekplatsen till döda träd som måste fällas för de blir farliga. Vi byter ut och fyller på sand i leksanlådorna.

Våra tjänster inom området:

Vi åtar oss jobb över hela Storstockholm

Allt inom trädvård, anläggning, skötsel och snöröjning till företag och privatpersoner.
Vi har godkänd F-skatt samt olycksfalls- och ansvarsförsäkran genom If Skadeförsäkring.

Svensk Arboristtjänst AB, HK, Sågvägen 12, Åkersberga
Svensk Utemiljö, filial, Vårby allé 53, Vårby

Hej, jag heter Tina.

Och jag svarar på e-post idag om du har frågor eller funderingar!

Maila mig på: kontakt@arboristtjanst.se