Karriär

Vi söker 6 erfarna klättrande arborister 

Svensk Arboristtjänst är ett företag i tillväxt och du som söker en tjänst hos oss delar vår passion för trädvård och trädgård.
Som personer är vi självgående och ansvarstagande och strävar varje dag efter att hålla en hög och tillförlitlig kvalitet på våra tjänster.
Vi ser vårt kvalitets- och säkerhetsarbetet som en framgångsfaktor för att få behålla våra kunders förtroende. Våra kunder är kommuner, företag, föreningar och privatpersoner.

Vår personals kompetens och förmåga till förändring är vår viktigaste styrka. För att säkerställa att vår personal har de förutsättningar som krävs för att prestera och uppfylla våra kunders behov genomför vi kontinuerligt utbildningar för all personal.

Du som söker arboristjobb hos oss ska vara självgående och ansvarstagande, och dela våra värderingar gällande säkerhet, kvalitet och miljömedvetenhet.

Vi erbjuder bra villkor så som månadslön och tjänstepension. Vi utgår från Åkersberga eller Kungens Kurva och har stor- Stockholm, Strängnäs och Uppsala som arbetsplats . För rätt person finns möjligheten till goda utvecklingsmöjligheter och arbetsledaransvar.

Du ska minst ha B-körkort och gärna BE

Välkommen med din ansökan som skickas till: kontakt@arboristtjanst.se

Har du frågor är du välkommen att kontakta Jacob Segerhjelm på telefon 073-6562061


Vi söker fler klättrande arborister med erfarenhet! Välkommen att skicka in din CV till oss! kontakt@arboristtjanst.se

Tina på Svensk Arboristtjänst

Hej! Jag heter Tina och svarar på mail idag. Använd formuläret för snabbast hjälp.

08 – 540 88 550kontakt@arboristtjanst.se

Gör som många andra nöjda kunder – anlita oss för professionell trädfällning & transport i Stockholm – Kontakta oss!