Karriär

Vi söker klättrande Arborister


Delar du vår passion för träd? Trivs du att ha ett omväxlande arbete utomhus med möjlighet till personlig utveckling? Är du dessutom självgående och ansvarstagande – då är du varmt välkommen till oss!

Vi erbjuder ett självständigt jobb med varierande arbetsuppgifter och konkurrens-kraftiga villkor med bland annat månadslön, försäkring med avtalspension och lagstadgade semestervillkor. I det dagliga arbetet ingår sedvanliga uppgifter så som trädfällning, beskärning, flisning, stubbfräsning och plantering. Hos oss får du löpande fortbildning beroende på din utbildningsgrad samt det som krävs för att säkerställa att vi har rätt förutsättningar för att tillgodose våra kunders behov.

Våra kunder, som du kommer att göra jobb hos, består av kommuner, företag, föreningar och privatpersoner som finns i stor- Stockholm och Mälardalen. 

Då du kommer att ha viss kundkontakt så det är en fördel att du talar svenska eller engelska.

Vi utgår från två platser i Stockholm, en söder och en norr om stan och söker i första hand arborister till norra sidan. Vi arbetar i team där man sköter arbetsuppgifterna självständigt och ambitionen är att vi tillsammans medverkar till att utveckla verksamheten i ett välskött företag där det ska vara lätt att trivas. Vår backoffice understödjer fältpersonalen med kundservice, ekonomi och HR-frågor. 

Våra värdeord är säkerhet, kvalitet och miljömedvetenhet och de ska återspeglas i vår kommunikation med kunden.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter med arbetsledaransvar. Vill du utvecklas genom att bli gruppledare, göra kundbesök och räkna på jobb så finns även den möjligheten. Svensk Arboristtjänst har flera affärsområden inom företagsgruppen, varav trädvård är ett, anläggning och grönyteskötsel är de andra.

  • ETW-certifiering är meriterande men inget krav.
  • Du ska ha B-körkort, BE-kort är meriterande.
  • Svenska eller Engelska 

Anställningsvillkor:
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning på sex månader.
Månadslön

Kontaktperson
Frågor besvaras av VD, Gustaf Rasin 


Vi söker fler klättrande arborister! Välkommen att maila oss och berätta lite om dig själv kontakt@arboristtjanst.se

Tina på Svensk Arboristtjänst

Hej! Jag heter Tina och svarar på mail idag. Använd formuläret för snabbast hjälp.

08 – 540 88 550kontakt@arboristtjanst.se

Gör som många andra nöjda kunder – anlita oss för professionell trädfällning & transport i Stockholm – Kontakta oss!